Tanjung Mas Ninggal Janji Lirik Campursari Didi Kempot Legendaris

Sabtu, 30 Mar 2024, 12:14:27 WIB - 310 View
Tanjung Mas Ninggal Janji Lirik Campursari Didi Kempot Legendaris

Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji diciptakan oleh Didi Kempot dan dirilis pada tahun 2017 melalui akun YouTube resminya. Lagu ini meninggalkan banyak cerita yang sangat membekas di dalam hati. Yuk mari nyanyikan lagu Tanjung mas Ninggal Janji ini untuk merasakan kesegaran lagu ini kembali sekaligus mengenang mendiang Didi Kempot yang legendaris dalam dunia Campursari.

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Legendaris :

Bebasan koyo ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Najan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting iso ngademke ati

Mung tansah nunggu tekamu
Kangen... kangene atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngeterke lowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

mung tansah nunggu tekamu
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Mung tansah nunggu tekamu
Kangen, kangene atiku

Itulah tanjung mas ninggal janji lirik lagu dari mendiang Didi Kempot yang legendaris di dunia Permusikan Campursari!.