Lirik Lagu Tungkek Mambaok Rabah Dibawakan Fauzana Asli Minang Populer 2023

Sabtu, 30 Mar 2024, 11:20:15 WIB - 5270 View
Lirik Lagu Tungkek Mambaok Rabah Dibawakan Fauzana Asli Minang Populer 2023

Fauzana menyanyikan lagu Tungkek Mambaok Rabah dari Ranah Minang. Lagu ini sempat menjadi trending di YouTube meskipun baru dirilis pada 16 Februari 2023. Lagu Fauzana Tungkek Mambaok Rabah berbicara tentang persaudaraan. Setiap anggota keluarga harus saling membantu dan bekerja sama saat menghadapi situasi yang sulit. Penasaran dengan nyanyiannya seperti apa? dibawah ini adalah lirik lagunya!

Lirik Lagu Tungkek Mambaok Rabah Versi Fauzana :

Dakek caliak mancaliak..
Jauah jalang man jalang..
Sakik basilau sanang bahambauan..
Baitulah badunsanak jo basudaro..

Cabiak cabiak sibulu ayam..
Takadang rapek kadang maranggang..
Ketek salapiak sakatiduran gadang baiyo dlm rundingan..

Bakakak jo baradiak dakek mangko ka berang..
Bakakak jo baradiak jauh mangko ka sayang..
Bagumam galak kutiko lai..
Di nan tido kok dapek samo manangih..

Tanyo batanyo nasib ka mujua..
Ringan dijinjiang barek dipikua..
Antah ko Tungkek mambao rabah..
Tunggak tuo tampak baransua guyah..

Daulu pai sairiang jalan..
Kini pulang raso basimpang..
Iyo baiyo basudaro..
Samo manjago sarumah tuo..

Salamo hiduik roda baputa..
Nan ka nasib tantu batuka..

Inilah lirik lagu tungkek mambaok rabah yang populer hingga masuk ke trending Youtube maupun TikTok, Apakah kamu orang minang? sudah menyanyikan lagu populer ini?