Lirik Lagu Katy Perry Unconditionally Album Prism Populer 2013

Rabu, 10 Apr 2024, 09:53:24 WIB - 237 View
Lirik Lagu Katy Perry Unconditionally Album Prism Populer 2013

Lagu Unconditionally yang dinyanyikan oleh Katy Perry dirilis sebagai lagu dalam album PRISM di tahun 2013, merupakan salah satu contoh bagaimana media sosial berhasil membuat lagu lawas kembali populer. Dalam kata-kata yang bermakna di lagu ini, Katy Perry mengungkapkan sebuah keinginan untuk menerima dan mencintai seseorang seutuhnya tanpa mempertimbangkan keburukan atau kekurangan mereka. Berikut merupakan liriknya jika anda ingin mencoba untuk mengetahuinya maupun menyanyikannya.

Lirik Lagu Unconditionally Katy Perry Album Prism :

Oh, no, did I get too close?
Oh, did I almost see what's really on the inside?
All your insecurities
All the dirty laundry

Never made me blink one time
Unconditional, unconditionally
There is no fear now

I will love you unconditionally
Come just as you are to me
Don't need apologies

Know that you are worthy
I'll Take ur Bad Days With ur Good.
Walk through the storm, I would
I Do it All Because I Love u

I love you, Unconditional, unconditionally
There is no fear now

So Open Up ur Heart and Just let it Begin
Open Up ur Heart and Just let it Begin
Open up your heart

Acceptance is the key to be
To be truly free
Will you do the same for me?
Unconditional, unconditionally

I will love you unconditionally, yeah
And there is no fear now
Cause I Will love u Unconditionally, oh, yeah

I will love you (unconditionally)
I will love you
I will love you unconditionally

Dan itulah lirik lagu katy perry unconditionally yang merupakan lagu lawas 2013 dalam album prism populer di dunia ini akibat kekuatan magis dari sebuah media sosial.