Lirik Lagu Here With Me D4VD Populer di Indonesia ini!

Jumat, 03 Mei 2024, 09:36:48 WIB - 140 View
Lirik Lagu Here With Me D4VD Populer di Indonesia ini!

Here With Me ini merupakan lagu yang sangat populer di Indonesia ini, awal mula lagu ini dirilis pada tahun 2022 yang masuk kedalam album yang sama dengan judul lagu ini, selain itu lagu ini juga merupakan lagu yang sangat menginginkan hubungan yang sehat dan menjadi lebih bermakna. Dibawah ini adalah lirik lagunya untuk anda nyanyikan!

Lirik Lagu Here With Me :

Watch the sunrise along the coast

As were both getting old

I cant describe what Im feeling

And all I know is were going home

So, please dont let me go

Dont let me go

And if its right, I dont care how long it takes

As long as Im with you, Ive got a smile on my face

Save your tears, itll be okay

All I know is youre here with me

Ooh-ooh, oh, oh-oh

Oh-oh-oh-oh-oh

Watch the sunrise as were getting old, oh-oh

I cant describe, oh-oh

I wish I could live through every memory again

Just one more time before we float off in the wind

And all the time we spent waiting for the light to take us in

Have been the greatest moments of my life

I dont care how long it takes

As long as Im with you, Ive got a smile on my face

Save your tears, itll be okay

Youre here with me

Ooh-ooh, oh, oh-oh

Oh-oh-oh-oh-oh

I cant describe, oh-oh You might also like

dan demikianlah lirik lagu Here With Me yang populer dari D4VD dan mudah untuk dinyanyikan di Indonesia ini!