Lirik Lagu Heaven When I Held You Again Lagu Barat Stephen Sanchez

Rabu, 27 Mar 2024, 12:10:34 WIB - 1559 View
Lirik Lagu Heaven When I Held You Again Lagu Barat Stephen Sanchez

Lagu Heaven When I Held You Again adalah lagu yang dirilis pada Tahun 2022, lagu ini dinyanyikan oleh Stephen Sanchez bersama dengan Em Beihold. Lagu ini mengandung bawang karena memiliki makna tentang cinta yang tak tersampaikan kepada orang terkasih. Tidak kah kamu ingin mencoba menyanyikan lagu ini? liriknya ada dibawah khusus untukmu yang sedang galau!

Lirik Lagu Heaven When I Held You Again Stephen Sanchez Ft. Em Beihold :

Vers 1 : Stephen Sanchez

Georgia, wrap me up in all your...I want ya in my arms
Oh, let me hold ya
I'll never let you go again, like I did
Oh I used to say

Chor : Stephen Sanchez and Em Beihold

I would never fall in love again until I found her
I was lost within the darkness, but then I found her

Vers 2 : Em Beihold

Heaven when I held you again
How could we ever just be friends?
I would rather die than let you go
Juliet to your Romeo
How I heard you say

Chor : Stephen Sanchez and Em Beihold

I would never fall in love again until I found her
I said, I would never fall unless it's you I fall into
I was lost within th? darkness, but then I found her
I found you

I would n?ver fall in love again until I found her
I was lost within the darkness, but then I found her
I found you

Sangat menyedihkan lirik lagu heaven when i held you again diatas ya kan? karena lagu ini memang khusus untuk orang yang sedang sedih atau galau.