Lirik Lagu Ginio duet Happy Asmara dengan Gilga Sahid pada tahun 2023

Sabtu, 06 Apr 2024, 10:19:22 WIB - 236 View
Lirik Lagu Ginio duet Happy Asmara dengan Gilga Sahid pada tahun 2023

Lagu berjudul Ginio, dibawakan oleh pedangdut Happy Asmara yang berduet dengan Gilga Sahid dalam konten YouTube mereka. Saat ini menempati video youtube tersebut memasuki posisi trending 3 di YouTube Music Indonesia. Video tersebut diunggah pada tahun 2023 lalu dan telah ditonton lebih dari 1 juta kali hanya dalam waktu singkat. Ingin mencoba menyanyikan lagu Ginio menggunakan lirik di bawah ini?

Lirik Ginio Happy Asmara Ft. Gilga Sahid tahun 2023 :

Aku kelingan sliramu
Medot tresno segampang iku
Opo koe uwis lali
Marang sumpah seng mbok sanggupi
Janji sing mbien jarene mbok tepati

Opo pancen aku kleru
Opo wes duwe sing luih aku
Aku lilo nompo, tapi atiku ora trimo
Nyawang sliramu disanding wong liyo

Kurangku opo jajal kowe ngomongo
Masalah sepele ojo di gawe dowo

Tulung jelasno neng aku sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku Mbok Banding ke, Karo uwong Sing Sugeh kae..
Yo jelas nemen aku ra mampu

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matur Sembah Nuwun sampun nate nglarani

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matur Sembah Nuwun sampun nate nglarani

Matur Sembah Nuwun ninggal loro ning ati
Cerito ngene iki ora bakal tak baleni

Bagaimana? lirik lagu ginio dari duet antara gilga sahid dengan happy asmara sangatlah indah bukan? sungguh meluluhkan hati!